Teleurakointi

Kattaviin teleurakointipalveluihimme kuuluvat muun muassa lähiverkkojen yleiskaapeloinnit ja ristiinkytkennät sekä laitekaappien suunnittelu ja asennukset.

Suunnittelemme ja toteutamme myös esimerkiksi valokuituverkot, atk-verkot, paloilmaisimien ohjaukset, porttipuhelimet sekä muut yleiset kiinteistöjen tietoliikennejärjestelmät.

Toteutamme kaikenlaiset IT- ja teleurakointityöt vuosien kokemuksella ja nykyaikaisella kalustolla sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin, myös valmiista suunnitelmista.

Verkot tarpeen mukaan

Teleurakoinnin asiakkaitamme ovat muun muassa yksityiset kotitaloudet, rakennusliikkeet sekä erilaiset yritykset, jotka tarvitsevat toimitiloihinsa ajanmukaisia tietoliikennevalmiuksia.

Teleurakointi kattaa kokonaisuudessaan kiinteistöjen telekaapeloinnit mittauksineen ja dokumentointeineen. Teleurakointi räätälöidään aina tarkasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Rakennamme turvalliset ja nopeat yhteydet sinne, missä niitä tarvitaan!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan myös, että yksityishenkilönä saat kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen suuruudesta Verohallinnon sivuilta.

Kun haluat työmaallesi luotettavan A-luokan sähköurakoitsijan, ota yhteyttä!

Huoltopäivystys 24h

Yllättikö sähkövika? Ei hätää, sillä päivystämme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, niin riennämme avuksesi.