Sähköurakointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä urakkana että laskutyönä. Teemme asennukset suurissa kiinteistöissä, pientaloissa sekä liiketiloissa. Hoidamme ammattitaitoisesti myös suuret ja haastavat tilat, kuten teollisuushallit, maatilarakennukset ja maalaamot.

Palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti projektin alusta lähtien. Lisäksi pyrimme pitämään työmaalla saman sähköasentajan alusta loppuun asti, jolloin asentaja on aina ajan tasalla ja asioiminen helpottuu. Sähköasennus Karlsson kuuluu urakointiryhmään A.

Sähköurakointi urakkatyönä

Urakkakohteissa rakennuttaja hankkii yleensä urakka-asiakirjat, joihin pohjautuen laadimme urakkatarjouksen. Sähköurakointi voidaan toteuttaa myös siten, että huolehdimme urakkahintaan kuuluvana kohteen sähkösuunnittelusta.

Urakkasopimuksessa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja. Teemme kohteessa myös käyttöönottotarkastuksen mittauksineen. Valmiin työn luovutamme tilaajalle hänen tarkastettuaan ja hyväksyttyään sen. Noudatamme urakoissamme laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimuksia.

Sähköurakointi laskutyönä

Erityisesti pienemmät työkohteet toteutamme luotettavasti ja kilpailukykyisesti laskutyönä. Työaika sekä materiaalit ja tarvikkeet veloitetaan todellisen käytön mukaan. Laskutyö on tilaajalle vaivaton ja myös edullinen tilauspa. Suurehkoissa kohteissa työhön voidaan liittää asiakkaan halutessa erikseen sovittu kattohinta.

Nopean aikataulun keikkatyönä teemme myös esimerkiksi pistorasioiden, liesien ja kiukaiden asennustöitä. Annamme mielellämme vinkkejä energian säästämiseen sekä energiatehokkaiden laitteiden hankintaan.

Kun haluat työmaallesi luotettavan A-luokan sähköurakoitsijan, ota yhteyttä!

Huoltopäivystys 24h

Yllättikö sähkövika? Ei hätää, sillä päivystämme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, niin riennämme avuksesi.