Sähkösuunnittelu vaatii osaamista

Sähkösuunnittelu kuuluu jokaiseen uudisrakennusprojektiin sekä laajempaan remontointityöhön. Suunnitelman tekeminen nostaa tilan käyttömukavuutta sekä visuaalista ulkonäköä. Toteutamme sähkösuunnitelmien tekemisen omakotitaloista toimistotiloihin sekä laajoista liiketiloista teollisuushalleihin.  

Suunnittelutyön kulku

Onnistunut sähkösuunnittelu lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta. Yleensä on tarpeen pitää ensin suunnittelupalaveri ja listata asiakkaan toiveet paperille.

Sähkösuunnitelmaa tehtäessä pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa muun muassa valaistusta sekä esimerkiksi pistorasioiden lukumääriä ja sijoituspaikkoja. Sähkösuunnitelma on siis paljon muutakin kuin johdotusten piirtämistä pohjakuvaan!

Suunnitteluvaiheessa pyrimme löytämään tien parhaaseen lopputulokseen, ja yhdessä asiakkaan kanssa teemme lopulliset päätökset. Paras päätös suunnitteluprojektille on nähdä suunnitelman toimivan toteutuneena!

Ota yhteyttä, teemme sinulle tarjouksen sähkösuunnitelmasta!

Huoltopäivystys 24h

Yllättikö sähkövika? Ei hätää, sillä päivystämme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, niin riennämme avuksesi.