Sähkösaneeraus

Tarjoamme kokonaisvaltaista sähkösaneerauspalvelua sekä urakkana että laskutyönä. Teemme suurien kiinteistöjen, pientalojen sekä liiketilojen saneeraukset ammattitaidolla.

Palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti projektin alusta lähtien. Lisäksi pyrimme pitämään työmaalla saman sähköasentajan alusta loppuun asti, jolloin asentaja on aina ajan tasalla ja asioiminen helpottuu.

Työn kulku

Sähkösaneeraus toteutetaan yleensä purkamalla ensin vanhat johdot, pistorasiat ja sähkökeskukset. Näiden tilalle asennetaan turvallisemmat ja usein myös energiaa säästävät vastineet. Saneerauskohteisiin voidaan tehdä myös uusi sähkösuunnitelma vaikkapa valaistuksen kohdalla.  

Remontin yhteydessä tehtävä sähkösaneeraus

Kylpyhuoneremontin, keittiöremontin tai muun huoneistoremontin yhteydessä on helppo uusia myös sähkölaitteita ja parantaa esimerkiksi valaistusta. Toteutamme kaikki saneeraustyöt laadukkailla komponenteilla ja tarvikkeilla. Otamme saneerauskohteissamme huomioon myös ympäristökriteerit.

Kun haluat työmaallesi luotettavan A-luokan sähköurakoitsijan, ota yhteyttä!

Huoltopäivystys 24h

Yllättikö sähkövika? Ei hätää, sillä päivystämme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, niin riennämme avuksesi.